Assortiment

Het inzichten-assortiment bestaat uit workshops, trainingen en gesprekken. Ik ben ook te boeken voor hulp op de vloer of advies over een specifiek onderwerp. Vind je hieronder niet wat je zoekt? Mail me dan vooral even voor overleg.

Klantmanagement naar een hoger niveau

Alle tips and tricks voor excellent projectmanagement komen aan bod. Plannen, begroten, de juiste doelen en vragen stellen. Voorsorteren en inspireren. Grenzen en draagvlak creëren; het creatieve proces loopt voortaan als een trein. Je krijgt als projectmanager vleugels. Met alle positieve gevolgen van dien.

4 a 6 dagdelen. Locatie in overleg. Max 6 personen. Prijs op aanvraag.

De inzichten voor optimaal klantmanagement komen aan de orde. Starten van de klantrelatie, onderhouden, uitbouwen. Aansturing van het creatieve proces, kansen signaleren en opvolgen. Moeilijke gesprekken, onderhandelen, reanimeren van klantrelaties. Klantmanagement op het hoogste niveau brengt de klantmanager èn de business naar het hoogste niveau.

4 a 6 dagdelen. Locatie in overleg. Max 6 personen. Prijs op aanvraag.

Er binnen de organisatie behoefte aan kennis en inzicht over een bepaald onderwerp of thema. Bijvoorbeeld projectmanagement, klantmanagement of de interne samenwerking. Een workshop op maat is dan de perfecte oplossing.

Bijvoorbeeld:

Video-productieproces (met klant en bureau samen)

De juiste vragen stellen

Briefing, debrief, KIK, review

Begrotingsangst

Meerdere bureaus tegelijk aansturen

Bel of mail me, dan bespreken we wat mogelijk is.

Het team is jong en enthousiast, maar er mist wat kennis en ervaring. Senioriteit die gewoon ‘aan het blok’ zit, die toegankelijk is. Een bepaald project of situatie vraagt er soms om. Iemand die tussen de bedrijven voor positieve verandering zorgt. Het team krijgt extra kennis en vaardigheden.  Er ontstaat rust. Door overzicht en inzicht. Klantmanagement op de vloer is hiervoor ideaal. Fulltime is vaak niet nodig, op gezette tijden is prima. Voor een periode die we samen afspreken. Verkrijgbaar als abonnement of strippenkaart.

Soms is er behoefte aan inzicht, maar liever even een op een. Daarvoor is er inzicht aan de keukentafel. Voor issues, een second opinion of een ‘wat denk jij daar nou van’? Gewoon, bij mij aan de keukentafel. In Haarlem.

Ook verkrijgbaar als abonnement of strippenkaart.

Bureaus

Haal je het beste uit je bureau?

Aansturing van bureaus, creatieve- of in-house teams is geen vak, maar wel een kunst. Halen jullie het beste uit die samenwerking? Of per ongeluk net niet? De workshop “Haal je het beste uit je bureau” geeft je alle inzichten om het optimale uit de relatie met je bureau te halen. Zo verhoog je de bureautevredenheid, de kwaliteit van de output, en het interne kennisniveau. Dat zorgt voor kostenbesparing, blije medewerkers, en betere samenwerking.

Een dagdeel. Max 8 personen. Locatie in overleg.

Het team is jong en enthousiast, maar er mist wat kennis en ervaring. Senioriteit die gewoon ‘aan het blok’ zit, die toegankelijk is. Een bepaald project of situatie vraagt er soms om. Iemand die tussen de bedrijven voor positieve verandering zorgt. Het team krijgt extra kennis en vaardigheden. Er ontstaat rust. Door overzicht en inzicht. Bureau-aansturing op de vloer is hiervoor ideaal. Fulltime is vaak niet nodig, op gezette tijden is prima. Voor een periode die we samen afspreken. Verkrijgbaar als abonnement of strippenkaart.

Soms is er behoefte aan inzicht, maar liever even een op een. Daarvoor is er Inzicht aan de keukentafel. Voor issues, een second opinion of een ‘hoe zie jij dat’? Gewoon, bij mij aan de keukentafel. In Haarlem. Ook verkrijgbaar als abonnement of strippenkaart.

Merken

Online Trainingen (under construction)

9 februari 2024
9.30 – 10.30

Online training voor medewerkers van bureaus in de creatieve communicatie branche.
Begrotingen verkopen kan lastig zijn. Hoe breng je het handig? Wat zeg je terug als er lastige vragen komen? Of beter: hoe voorkom je lastige vragen!

Ik deel in 1 uur zoveel mogelijk van mijn inzichten met jullie. Omdat het een pilotversie is, is het eenmalig zonder kosten. Ik hoop er zelf ook wat van op te steken. Stuur vooral je vragen tevoren in; dan behandelen we die ook meteen.

Meld je aan via de Contactpagina.
Maximaal 20 deelnemers.

Maart 2024

Online training voor alle mensen in de creatieve communicatie branche die wel eens een concept moeten beoordelen. In een interne review, of na een presentatie.
Welke vragen stel je aan jezelf? Hoe geef je feedback?

Zodra de data en prijzen bekend zijn, volgt een berichtje via Linkedin en Instagram. Nu al interesse? Stuur een mailtje via de Contactpagina, dan houden we je op de hoogte.

Maart 2024

Online training voor alle mensen in de creatieve communicatie branche die wel eens een project moeten opstarten.
Hoe pak je het aan? Welke vragen stel je? Wie sein je alvast in?

Zodra de data en prijzen bekend zijn, volgt een berichtje via Linkedin en Instagram. Nu al interesse? Stuur een mailtje via de Contactpagina, dan houden we je op de hoogte.

Online

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers en het eventuele maatwerk. Wil je meer weten? Stuur me een mailtje
en ik stuur je de prijzen toe. Even bellen kan natuurlijk ook.